9 t/m 16 juni 2019   

Commissie 2018

De in 2017 nieuw gestarte toernooicommissie is na energieke start uitgebreid met drie nieuwe takenten. Namelijk Joris Peijs, Rob Smit en Ernst Evers. Onder de bezielende leiding van voorzitter Camille Cammart zullen zij er samen met Janet Werther, Gertjan Janssen-Reinen, Colin Jennings en Jan-Iemke van Zwol weer een mooi toernooi van maken. Op de achtergrond nadrukkelijk ondersteund door onze art-director Mike Otten, onze web-designer Rob Rutten en onze razende journalist en perscontactenman Ruud Jacobs.  De vernieuwde start in 2017 was veelbelovend. Intentie is om dit jaar te oogsten op de vruchtbare bodem van vorig jaar. Dus meer inschrijvingen en een spel van hoog niveau op alle niveaus vanaf 3.

Camille Cammaert

Camille, 45 jaar, woont in Molenhoek en is fervent sporter. Naast hardlopen, mountainbiken en racefietsen is hij heel regelmatig te zien op de tennisbaan. Hij is getrouwd met Sofie en heeft 3 zonen die ook tennissen. Hij is een middelmatige tennisser en de wekelijkse les op maandagavond heeft hij dan ook hard nodig. Op vrijdagavond speelt hij samen met Sofie in een mix team competitie. Dit jaar zet hij zich voor het eerst in om van het Wiekslag Open een groot succes te maken. Hij hoopt dat het nieuwe elan van het Wiekslag Open zorgt voor mooi tennis op een hoog niveau, waarbij het langs de lijn gezellig druk gaat worden.

Karin Mulder

Ik woon sinds 1992 in Molenhoek en ben toen ook meteen lid geworden van de tennisclub. Ongeveer zeven jaar organiseer ik nu samen met Jannet Werther de Wiekslag Open. Tennissen, is naast hardlopen en wandelen, een van mijn favoriete sporten. We hopen dit jaar ook op een grote deelname met veel mooie wedstrijden.

Colin Jennings

Colin, 58 jaar, woont in Molenhoek. Naast mountainbiken met een vaste club op zondag is hij regelmatig op de tennisbaan, of op het tennispark als park beheerder te vinden. Teamcaptain van de vrijdagavond competitie herenteam, en zet zich dit jaar voor het eerst in om met een nieuwe elan de Wiekslag Open tot een groot succes te maken, met mooi tennis op een hoog niveau waarbij het langs de lijn gezellig druk gaat worden.

Jan-Iemke van Zwol

Jan-Iemke, 45 jaar, is een matig talentvol tennisser. Iedere maandagavond probeert hij zijn niveau tevergeefs omhoog te krikken onder  begeleiding van de talentvolle tennisleraar van TV de Wiekslag en van drie aardige tennismaten. Na enkele jaren het penningmeesterschap van de hele vereniging te hebben geprobeerd, heeft hij zich door de enthousiaste voorzitter van de toernooicommissie laten verleiden om de geldzaken van het Wiekslag Open in goede banen proberen te leiden. In juni gaan we zien of dat gelukt is. De vooruitzichten voor een spetterend en gezellig toernooi zijn voorlopig goed en zolang de vergaderingen in goede harmonie plaatsvinden, onder het genot van een drankje, is deze penningmeester al heel snel tevreden. Op naar een topweek in juni!

Gert-Jan Janssen Reinen

Gert-Jan, 47 jaar, is een echte Molenhoeker. Naast uiteraard tennis, ook een fanatiek skiër en elke zondag te vinden op de mountainbike in de bossen rond Molenhoek met een club sportieve buurmannen. Hij heeft jarenlang in het bestuur gezeten van TV de Wiekslag in diverse functies, maar is hier vorig jaar mee gestopt. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en daarom opnieuw lid van de organisatiecommissie van het Wiekslag Open. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen die uiteraard ook tennissen. Speelt competitie met zijn vrouw en speelt ook dit jaar weer met haar de mix tijdens het toernooi. Ieder jaar hebben we mooi weer tijdens het toernooi en hij verwacht dan ook dat we ideale omstandigheden hebben voor een gezellig en sportief toernooi.

Jannet Werther

Ik ben al heel wat jaren met veel plezier lid van TV de Wiekslag. Op zaterdag les bij Suus, op woensdagavond met een leuke groep tennissen en ook competitie. Samen met Karin en met hulp van nog heel veel anderen heb ik al een aantal jaren de Wiekslag Open geregeld. Ook nu gaan we dat weer doen, maar met een groter team en een nieuwe opzet.

Mike Otten

Mike, 46 jaar, is twee keer per week op de tennisbaan te vinden. Is daarnaast ook fanatiek hardloper. Hij verzorgt al sinds jaren het offline PR-materiaal voor De Wiekslag. Maar steekt ook graag de handen uit de mouwen tijdens een dagje tennisparkonderhoud. Hij wordt daarbij overigens opvallend vaak ingezet om een stukje stoep te leggen. Heeft hij een verborgen talent?

Mike werkt als art-director in Ottersum bij het grootste communicatiebureau van Zuid-Nederland, is getrouwd en heeft twee dochters.

Ruud Jacobs

Ruud, 57 jaar, woont in Malden. Nadat hij in 2002 stopte met voetballen, heeft hij het gras van SV Juliana ’31 voor het smashcourt van TV De Wiekslag ingeruild. Nu slaat hij wekelijks twee keer een balletje. Op maandagavond met een vast clubje en op dinsdagavond enkele partijtjes tijdens de vrije Toss-avond. In het voor- en najaar neemt hij met een herenteam deel aan de vrijdagavondcompetitie. Naast PRESTATIE, wordt dan ook GEZELLIGHEID met hoofdletters geschreven. Dit geldt zeker ook voor de Wiekslag Open 2017!

Gastvrouwen

Het ziet eruit als een vriendenteam, maar op de baan zijn ze bloed fanatiek. Al enkele jaren spelen ze samen met veel plezier. Op de baan voor de winst, daarna voor de gezelligheid. Ditmaal staan ze - als gastvrouw -  áchter de bar en staan ze klaar om jullie gastvrij en met Limburgse gemoedelijkheid een drankje in te schenken. Jullie zijn van harte welkom! Groetjes, Rianne, Elles, Sabine, Hellen, Bianca.

Voor de promotie hebben we nu al veel steun gekregen van Mike Otten en Rob Rutten. Mike heeft alle ontwerpen gedaan en Rob heeft al die creativiteit omgezet in een mooie website en een facebook-opagina.

Voor de snelle snack hebben we een ware “hapjescommissie” in het leven geroepen. Deze hapjescommissie maakt niet alleen lekkere hapjes maar bestaat ook uit lekkere hapjes: 
Jeanine, Monique, Wendy, Sofie, Heleen en Carlijn.

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon