9 t/m 16 juni 2019   

Reglement

Reglement

Bijzondere Wedstrijdbepalingen

1. TV "De Wiekslag" heeft het genoegen U uit te nodigen voor het 17e Wiekslag OPEN 3, 4, 5, 617+, 717+ en 817+ toernooi. Dit toernooi (nr. 1701609) zal worden gespeeld van 12 t/m 18 juni 2017 op ons tennispark gelegen aan de Lierweg 2c te Molenhoek, tel. 024-3583756.
2. Het toernooi is goedgekeurd door de KNLTB en staat open voor leden van de KNLTB (niet zijnde rolstoeltennissers). Buitenlanders moeten aantoonbaar lid zijn van een, bij de ITF, aangesloten bond. Deelnemers in de categorie 6, 7 en 8 dienen geboren te zijn vóór 01-01-2001. 
3. De wedstrijden worden gespeeld van maandag 12 juni t/m zondag 18 juni 2017. 
4. Er wordt gespeeld volgens het Wedstrijd-en Toernooireglement 2017 (WTR) van de KNLTB. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen alle onderdelen beginnen in het poule-dan wel afvalsysteem. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, met tie-break bij 6-6 in alle sets.
5. Voor categorieën met 1 poule en daarin 3 spelers, wordt 1 prijs ter beschikking gesteld. Voor categorieën met meer dan 3 spelers in een poule, meerdere poules of afvalschema’s worden 2 prijzen ter beschikking gesteld. 
6. Het dragen van correcte tenniskleding en tennisschoeisel tijdens de wedstrijd is verplicht.
7. De inschrijving vindt plaats naar volgorde van binnenkomst en wordt alleen geaccepteerd via www.tvdewiekslag.nl of via www.toernooi.nl. Bij dubbel-onderdelen dienen beide deelnemers in te schrijven. Er kan maximaal één verhindering worden opgegeven. Er is geen verhindering toegestaan in het finaleweekend zaterdag (ook de avond wordt er gespeeld) 17 juni en zondag 18 juni. Alleen met de opgegeven verhindering zal rekening gehouden worden.
8. Gelijktijdig inschrijven voor andere in dezelfde week georganiseerde toernooien is verboden en zal worden bestraft met uitsluiting van beide toernooien.
9. De inschrijving sluit op 1 juni 2017 of zoveel eerder, indien het maximale aantal te spelen wedstrijden (t.w 204) is bereikt. Minimum aantal deelnemers per onderdeel is 3. De wedstrijdcommissie heeft het recht inschrijvingen te weigeren. Van niet geaccepteerde inschrijvingen krijgt men bericht voor 7 juni. 
10. Het inschrijfgeld bedraagt €8,50 p.p. per onderdeel en wordt via automatische incasso geïncasseerd voor elk onderdeel waarin men wordt opgenomen na loting. Inschrijvers zijn verplicht het inschrijfgeld voor elk onderdeel waarin zij worden opgenomen te voldoen, onafhankelijk van deelnemen. Inschrijving is mogelijk voor maximaal twee onderdelen.
11. In de categorie 3 en 4 zijn geldprijzen beschikbaar, in alle andere categorieën cadeaubonnen. De prijzen worden alleen persoonlijk aan de winnaar overhandigd op zondag tijdens de prijsuitreiking na afloop van het toernooi.
Prijzengeld cat. 3: € 150 voor 1e plaats, € 75 voor 2e plaats. Dubbel € 75 p.p. / 1e plaats en € 37.50 pp / 2e plaats.
Prijzengeld cat. 4: € 100 voor 1e plaats, € 50 voor 2e plaats. Dubbel € 50 p.p. / 1e plaats en € 25 p.p. / 2e plaats.
In alle gevallen alleen een 2e plaats bij meer dan 3 deelnemers.

12. Deelnemers zijn verplicht zich 15 minuten vóór aanvang van iedere partij te melden bij de wedstrijdcommissie en hun toernooi-pasje ter controle te overhandigen. De wedstrijdcommissie kan bepalen dat, deelnemers die 15 minuten na de voor hen vastgestelde wedstrijd niet aanwezig zijn, het recht tot spelen verliezen. Na de gespeelde wedstrijd is iedere deelnemer verplicht bij de wedstrijdcommissie te informeren naar zijn/haar volgende wedstrijd. 

13. Alleen van de eerste te spelen wedstrijd krijgt elke speler persoonlijk bericht in week 23. Indien nodig, wordt op zondag 12 juni gespeeld vanaf 11.45 uur. Van maandag t/m vrijdag zal worden begonnen om 17.30 uur, terwijl in het weekend kan worden begonnen om 9.00 uur. Na 22.30 uur is men niet verplicht een wedstrijd aan te vangen.

14. Er zal gespeeld worden met door de KNLTB goedgekeurde gele ballen, op 6 smashcourtbanen voorzien van kunstverlichting. Het spelen bij kunstlicht kan noodzakelijk zijn. De wedstrijdleiding kan besluiten tot het spelen van korte sets, beslissend tie-break systeem, beslissend puntsysteem of uitwijken naar indoorbanen of een ander park, indien dit door omstandigheden noodzakelijk wordt.
15. Alle deelnemers onderwerpen zich, door hun inschrijving, aan de beslissingen van de wedstrijdcommissie. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdcommissie.

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon